Boeken


Angel in mijn hart (17 euro)


Boek ‘Angel in mijn hart’ over de diagnose stoornis in het autistisch spectrum bij vrouwen op latere leeftijd.

 

Een eerlijk en ook luchtig geschreven boek over de moeite die autisme kan geven.

 

Op 2 april, Wereld Autisme Dag, komt het boek uit: Angel in mijn hart geschreven door Maartje Hip. Zij weet sinds ruim een jaar dat ze zelf een stoornis heeft in het autistisch spectrum heeft en heeft een uniek boek geschreven over haar leven voor deze diagnose.

Het geeft een inkijk in haar leven hoe ze de wereld waarneemt en deelneemt aan de maatschappij. “Ik heb het boek geschreven om vrouwen die net als ik lang zoekende zijn geweest door herkenning een richting te wijzen. Voor hulpverleners om meer kennis te vergaren over deze moeilijk te diagnosticeren groep vrouwen. En voor mensen die in hun omgeving te maken hebben met vrouwen die autisme hebben. Door dit boek te lezen heeft men de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in hoe deze groep vrouwen kan denken en handelen. Er is nog heel veel onbekend in de geestelijke gezondheidszorg over deze groep vrouwen, waardoor er nog veel ongediagnosticeerd doorworstelen in hun leven. Erkenning en herkenning zullen hen helpen om passende begeleiding te krijgen waardoor hun leven nieuw perspectief zal kunnen krijgen.”

Mijn verhaal, geschreven onder een pseudoniem, vertelt over mijn ervaringen, het onbegrip waar ik tegenaan liep, verkeerde diagnoses die ik kreeg in mijn leven en over de teleurstelling en eenzaamheid welke dit met zich meebracht.

‘Angel in mijn hart’ is te verkrijgen via de website: www.maartjehip.nl en via de boekhandel of uitgever AquaZZ.

Wilt u een boek bestellen? Vul dan in onderstaand scherm u gegevens in.

De vakken met *  zijn verplicht.


De prijs van het boek is €17,- exclusief de verzendkosten. €4,-  Inclusief track and trace in Nederland, €7,50 zonder track & trace naar Belgie, €13,- met track en trace naar Belgie. Als u in Belgie woont geef dan bij de opmerkingen aan welke manier van verzenden u kiest, met of zonder track & trace.

Als ik uw gegevens heb ontvangen stuur ik u een betaalverzoek per WhattsApp, zodat u kunt betalen. Als u het liever op een andere manier wilt betalen, vermeld dit dan in uw bericht.


Als ik uw betaling heb ontvangen zal ik u het boek toesturen.

Mocht er reden voor vertraging zijn, dan zal ik u dit bij het eerste contact direct melden.